Detoxen

Er wordt vaak de draak gestoken met kattenliefhebsters. Ze zouden allemaal vrijgezel zijn en overgewicht hebben omdat ze zich voor niemand mooi of aantrekkelijk hoeven te voelen. Van de katten krijgen ze genoeg liefde en een man is dan overbodig. Dat is natuurlijk de grootste onzin die er is. Al zit er wel ergens een kern van waarheid in als we onze doelgroep onder de loep nemen. Niet iedereen zit natuurlijk zo in de wedstrijd, maar zeker onze oudere kattenliefhebsters nemen het niet zo nauw met wat er naar binnen wordt gewerkt.

 

We hebben natuurlijk goed contact met onze doelgroep en er wordt heel wat afgekletst over onze katten, maar ook over andere onderwerpen die ons bezighouden. Zo ook het verliezen van gewicht om gezond te zijn of worden. Een van onze volgers is onlang dertig kilo afgevallen door te detoxen. Nu is dat gewichtsverlies natuurlijk niet over een dag ijs gegaan daar is ze een jaar mee bezig geweest. Ze startte met een detox kuur om de motivatie te pakken te krijgen, omdat je dan heel rap de eerste kilo’s verliest. Maar een detox mag maar voor een bepaalde tijd, omdat het echt een reiniging is van het lichaam en niet voor altijd vol te houden is.

 

Na de eerste kilo’s is ze langzaam overgegaan naar een gezond voedingspatroon welke ze echt zichzelf eigen heeft gemaakt. Ze ziet er nu uit om door een ringetje te halen en we merken echt een verschil in hoe ze in het leven staat. Ze is veel positiever en vrolijker door het behalen van dit resultaat.

 

Mocht je zelf ook gewicht willen verliezen, maar weet je even niet waar te beginnen? Neem dan contact met ons op en we koppelen je aan deze heldin, zodat je geïnspireerd raakt en wellicht ook gelukkiger en vrolijker wordt! Want als jij beter in je vel zit ben je ook liever voor onze katten, alles voor onze baasjes en onze katten!