Katten als huisdier

Veel mensen hebben tegenwoordig een huisdier in huis, of je voorkeur nu uitgaat naar katten of honden mag je zelf bepalen.

Er is wel wetenschappelijk bewezen, dat mensen die een kat in huis hebben gelukkiger zijn, omdat katten negatieve energie van de mens op zich kunnen nemen.

Ook als je ziek bent of je voelt je niet lekker, dan voelen katten dat aan en komen ze op of naast je liggen.

In sommige landen hebben katten een groot rol en heel veel betekenis, neem bijvoorbeeld de tonkanees bij de Chinezen. Zij geloven dat een tonkanees geluk brengt en willen zelfs naar het casino samen met hun kat. In Nederland gaat dit misschien niet zo ver, maar ook hier heb je genoeg mensen die heel veel houden van hun kat en alles overhebben voor hun huisdier.

Om maar een voorbeeld te geven, heeft mijn buurvrouw sinds kort een kitten gekocht, omdat ze zich eenzaam voelde na het overlijden van haar man. Zo heeft haar kitten de knopjes stuk gemaakt van haar gloednieuwe mobiele telefoon. Ze heeft het probleem gelukkig wel netjes kunnen oplossen en haar mobiele telefoon snel kunnen repareren met behulp van gsm-paradise.nl, waar ze zeer over te spreken is.

Alsnog is het toch een schok geweest voor haar in eerste instantie en toch heeft ze geen een minuut spijt gehad van haar kleine kitten, genaamd Jenny.

Vaak zijn mensen die huisdieren hebben heel tolerant en kunnen ze blijkbaar veel hebben van hun geliefde huisdieren, het enigste wat ze moeten doen is hun baasje een beetje lief aankijken en alles daarna is mogelijk.

Er zijn ook katten die het door hebben dat hun baasje alles accepteert en ook kunnen ze daar misbruik van maken.

Kortom hoe je het ook bekijkt het zijn gewoon schattige dieren die je zoveel liefde geven en aandacht, dat je daar ook wel wat voor over moet hebben.

Wilt u meer informatie over het redden van kittens? Klik dan hier.